Karnyújtásnyira a II. ligától az UTA

Ha az UTA-nak összejön a csoportgyőzelem, akkor két szezon alatt két feljutást ünnepelhet az idén 70 éves, fényes múltú, és jobb sorsa érdemes csapat.

Ha nem is fölényesen, de megnyerte a szombat esti Arad megyei derbit az UTA a Borosjenő ellen, így őrzi négypontos előnyét a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság negyedik csoportja élén. Az újaradi Motorul-pályán rendezett meccsen a hazaiak győztes gólját Chindriş szerezte az 5. percben. A piros-fehérek a jövő hétvégén a fő üldöző Kisbecskerek otthonában lépnek pályára, és ha nem kapnak ki, biztos feljutóknak mondhatják magukat; ha el is veszítik a Temes megyei vendégjátékot, még akkor sem lesz veszve semmi, mert marad egy pont előny, és az utolsó meccsen a középmezőnyben tanyázó Vajdahunyad elleni biztosíthatják be a feljutást. Persze, jobb már most biztosra menni…

Ha az UTA-nak összejön a csoportgyőzelem, akkor két szezon alatt két feljutást ünnepelhet az idén 70 éves, fényes múltú, és jobb sorsa érdemes csapat.

A 24. forduló eredményei, pénteken: Pandurii II–Lugos 1–3, Temesgyarmat–Vajdahunyad 0–2, Motru–Turceni 3–1, Szörénytorony–Kisbecskerek 0–3 (játék nélkül, a hazaiakat kizárták), szombaton: Borossebes–Craiovai Viitorul 6–0, UTA–Borosjenő 1–0, a Filiaşi állt. Az élen: 1. UTA 52 pont, 2. Kisbecskerek 48, 3. Borossebes 47.

A rovatból ajánljuk:

Távozik az MTK-tól a Puskás-díjas Zsóri Dániel
A simonyifalvi születésű játékos szabadon igazolható.
Tizenegyesvédés ellenére is kétgólos vereség a címvédőtől
Az UTA továbbra is egy győzelemmel áll a bajnokságban.
Kikapott a sereghajtó otthonában az UTA
Az aradiak csak helyzetekig jutottak.