Fegyelmi az UTA-nál: egy játékost kizártak, kettőt a „fakóhoz” száműztek

A hétvégi bajnoki mérkőzés végén tanúsított magatartásuk miatt három játékos ellen hozott fegyelmi határozatot az UTA vezetősége.

Adrian Voicu szerződését azonnali hatállyal felbontották, és pénzbírság megfizetésére kötelezték, Roberto Bodeát és Cătălin Hlisteit pedig meghatározatlan időre a második számú csapathoz küldték, emellett mindkettejükre pénzbírságot is szabtak.

A klub vezetősége hétfőn sajtóközleményben hozta a nyilvánosság tudomására az ítéletet, és egyben elnézést kért amiatt, hogy a szombati meccs lefújása után a három labdarúgó nem uralkodott magán, és a pályát a lelátóktól elválasztó kerítésen átmászva kérte számon az őket (vagy a csapat játékát) kritizálók véleményét. A harmadosztályban szereplő, a csoportjában feljutásra álló futballcsapat vezetői elhatárolódtak a történtektől, ami szerintük „méltatlan a klub hagyományaihoz és Arad szellemiségéhez”.

Arról is biztosítják a drukkereket az UTA irányítói, hogy a jövőben is szigorúan fellépnek azok ellen, akiknek a viselkedése rossz fényt vet az egyesületre, és a belső rendszabályzat értelmében büntetni fognak minden sportszerűtlen viselkedést.

A rovatból ajánljuk:

Pecsovszky József 56 évvel ezelőtt hunyt el
A legendás labdarúgó 47 évet élt.
Emberhátrányban is három pontot szerzett az UTA
A Puskás-díjas Zsóri Dániel hazai közönség előtt is bemutatkozott.
Pingpongbajnokságot hirdetnek amatőröknek
Zimándközön állnak asztalhoz.
Aradi úszósikerek Orosházán
A Nagy Sándor-emlékversenyen remekeltek a VSK-sok.
Győztes meccsen debütált az UTÁ-ban Zsóri Dániel
Megszerezte második győzelmét az aradi csapat.