Mészár Sándor: a bajnoki cím messze van, de a felsőházi rájátszás elérhető közelségben [AUDIO]

Mészár Sándor klubvezető szerint az 5-6. hely megszerzése a reális cél | Fotó: Pataky Lehel Zsolt

Mészár Sándor klubvezető szerint az 5-6. hely megszerzése a reális cél | Fotó: Pataky Lehel Zsolt

Szombat este negyed nyolckor kezdi meg az UTA a szereplést az első osztályú labdarúgó-bajnokság 2024–2025-ös kiírásában. A nagymúltú aradi csapat, amely jövőre ünnepli megalapításának 80. évfordulóját, a Bukaresti Rapidot fogadja a klub szülőatyjáról elnevezett Neuman Ferenc Arénában.

A múlt szezont a hetedik helyen zárta a csapat, ami az elmúlt ötven év legjobb helyezése az UTA számára, az új idényben pedig még ezen is szeretnének javítani. Legalábbis ez a vezetőség célja Mészár Sándor sportmenedzser, az egyesület tulajdonosa-elnöke szerint. A szurkolók álma, a bajnoki érmekért folyó verseny még messze van, az aradi klub lehetőségei még ennek nem felelnek meg, de céltudatos építkezéssel, folyamatos munkával az is elérhető évek múlva – fogalmazott Mészár Sándor, a román élvonalbeli bajnokság kevés magyar sportvezetőinek egyike, akit Pataky Lehel Zsolt kért meg a múlt idény értékelésére, illetve a következő szezon terveinek felvázolására. Hallgassa meg a Temesvári Rádió Magyar adása számára készült interjút:

 

 

Új mezszponzor

Az UTA vezetősége és a Favbet Románia szerencsejáték-vállalat képviselői szerda délelőtt közösen jelentették be, hogy az új idényben az ukrajnai székhelyű, de több kelet-közép-európai országban jelenlevő fogadóiroda lesz a csapat fő mezszponzora, a cég neve és logója került fel a dresszek elejére. A támogatói szerződés értékét nem hozták nyilvánosságra, csak annyit közöltek, hogy az együttműködést egy évre kötötték, hosszabbítási opcióval.

Szerencsét hoznak? | Fotó: Pataky Lehel Zsolt

A rovatból ajánljuk:

Pecsovszky József 56 évvel ezelőtt hunyt el
A legendás labdarúgó 47 évet élt.
Emberhátrányban is három pontot szerzett az UTA
A Puskás-díjas Zsóri Dániel hazai közönség előtt is bemutatkozott.
Pingpongbajnokságot hirdetnek amatőröknek
Zimándközön állnak asztalhoz.
Aradi úszósikerek Orosházán
A Nagy Sándor-emlékversenyen remekeltek a VSK-sok.
Győztes meccsen debütált az UTÁ-ban Zsóri Dániel
Megszerezte második győzelmét az aradi csapat.